Op vakantie in (soms zéér gedurfde) stijl

Artikel in PDF

Blauw geverfde antieke meubels, alle luxe in een gerenoveerde boerderij, een Waar is Wally van klassieke elementen in een hypermodern interieur… De nieuwste woning in het assortiment van Ardennes-Etape tilt interieurdesign naar een hoger niveau. Het gedurfde eindresultaat laat niemand onberoerd.

“Antieke kasten werden na een totale opknapbeurt heel eigenzinnig in het blauw of paars geschilderd,” legt eigenaar Michaël Lockman uit. “Soms in overeenstemming met de muren, een andere keer om een contrast te creëren.”

Gedurfde stijlmix
De Belg heeft niet alleen een baksteen in de maag. Hij gaat ook tot het uiterste om zijn huis te personaliseren. De nieuwste vakantiewoning in het aanbod van Ardennes-Etape, gelegen in Vaux-sur-Sûre, is een sterk staaltje van verregaand eclecticisme.

De villa, vroeger een boerderij met de bijbehorende stallen, werd aan de binnenkant hypermodern aangekleed. Toch kreeg vrijwel iedere ruimte een klassieke touch mee, zij het een spiegel, een klassieke kroonluchter of een antieke kast in een kleurrijk jasje.

Kleurrijke luxe
“Een laatste fase betrof de samensmelting van het plattelandskarakter met luxe elementen als sauna, jacuzzi, bar en een moderne uitrusting.”

“Kortom,” besluit Lockman, “een geslaagd huwelijk tussen het klassieke enerzijds en nieuwe technologieën anderzijds, spelend met verschillende kleuren zoals alleen mijn echtgenote Stéphanie het kan.”

Marktleider
Ardennes-Etape is in tien jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in de verhuur van vakantiewoningen in de Belgische Ardennen. Het huis van Michaël Lockman is slechts één van de vele spraakmakende Ardense huizen, stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Boerderij in Vaux-sur-Sûre
Luxe villa in Malmedy
Cottage in Bertrix
- Vakantiehuis in Bastenaken
- Vakantiewoning in Rochefort
- Vakantiehuis in Stavelot

Voor meer informatie kunt u terecht bij Valérie Geron van Ardennes-Etape:

Adres: Ster 3b
4970 Stavelot
België
Tel: +32 80 29 24 00
Fax: +32 80 29 24 09

E-mail: v.geron@ardennes-etape.com
http://www.ardennes-etape.com/vakantiehuizen-ardennen/Vaux-sur-Sure/Maisons-de-vacances-Sauna-Jaccuzi-105670-01.html

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>