De Ardennen, die doen het uitstekend

Artikel in PDF

Het is een uitdaging die André Offermans, CEO van Ardennes-Etape, duidelijk tot een goed einde heeft gebracht: vakantiegangers het allerbeste van de Belgische Ardennen laten ontdekken met een kwalitatief vakantiehuis als uitvalsbasis. Elf jaar na de start staat hij aan het hoofd van een ploeg van 29 werknemers. Samen beheren ze dé toonaangevende website voor verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen.

Op 20 juni ondergaat de website van Ardennes-Etape voor de vierde keer een grondige metamorfose. De bedoeling blijft ongewijzigd: optimaal tegemoetkomen aan de noden van alle vakantiegangers. De ideale gelegenheid om de sleutelelementen van dit succesverhaal uit Stavelot van naderbij te bekijken.

In 2000 beslissen André Offermans en zijn partner om een online platform te lanceren voor de verhuur van vakantiehuizenen om de toeristische waarde van de Belgische Ardennen in de kijker te zetten. Deze formule is bijzonder vooruitstrevend. Het internet staat immers nog in zijn kinderschoenen, alle toeristische marktspelers werken nog met pen en papier.

De CEO van Ardennes-Etape kiest resoluut voor vakantiewoningen van hoge kwaliteit. Hij werkt daarvoor samen met huiseigenaars voor wie de tevredenheid van de reizigers op de allereerste plaats komt. Het principe is verre van eenvoudig, maar het blijkt zeer aantrekkelijk voor een toenemend aantal huiseigenaars én vakantiegangers.

De vernieuwde versie van de Ardennes-Etape website is veel gebruiksvriendelijker dan voorheen en beantwoordt nu nóg beter aan de verwachtingen van de reizigers. Meer dan twaalf maanden heeft het gekost om de omschakeling helemaal af te ronden.

Dit past volledig binnen de filosofie van André Offermans, namelijk de constante ontwikkeling van de competenties van zijn personeel. Het is bij uitstek een multidisciplinaire ploeg van experts die instond voor het verloop van dit enorm project. Het eindproduct is dus 100% ‘made in de Ardennen’.

De nieuwe website legt nog steeds grote nadruk op het fotomateriaal: nog meer foto’s, in groot formaat en van buitengewone kwaliteit. Dankzij de uitgebreide toeristische informatie komt de reiziger alles te weten over de Ardennen en blijft Ardennes-Etape trouw aan de oorspronkelijke opdracht, namelijk het promoten van de regio.

Een klein extraatje voor de surfer: onderaan vindt hij een navigatiebalk, voor 100 procent gericht op het vergemakkelijken van de ervaring op de website.

André Offermans is echter niet van plan op zijn lauweren te rusten. Business-Etape, een dochteronderneming, verzorgt bedrijfsverblijven in de Ardennen en krijgt steeds meer vaste vorm binnen het moederbedrijf. Voor het einde van het jaar zullen er nog een aantal vacatures uitgezonden worden: 2 web developpeurs, 1 vertaler (voor het Duits), 1 Marketing projects officer, 1 Client relations officer en 1 secretaresse/assistente voor Business-Etape.

Ten tijde van zware crisis, waarin slecht economisch nieuws ons dagelijks bereikt, herinneren het dynamisme en de frisse aanpak van Ardennes-Etape ons eraan dat de talentrijke regio van de Ardennen absoluut geschikt is om een uit de kluiten gewassen project als het deze tot een goed einde te brengen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Valérie Geron van Ardennes-Etape:

Adres: Ster 3b
4970 Stavelot
België
Tel: +32 80 29 24 00
Fax: +32 80 29 24 09

E-mail: v.geron@ardennes-etape.com
http://www.ardennes-etape.com

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>