Business-Etape, een heel andere aanpak van uw seminarie

Upscale verblijven in de Ardennen voor uw seminaries
Een seminarie, een incentive of een andere vergadering organiseren in een hotel, dat is de algemene norm volgen. Maar deze formule heeft duidelijk zijn beperkingen: steriele zalen, onpersoonlijke kamers, vaste uurregelingen. Business-Etape bekijkt een seminarie anders en stelt u meer dan 50 eigendommen & villa’s voor in de Ardennen. Verblijven met de nodige standing, waar de kwaliteit op regelmatige basis gecontroleerd wordt. Comfortabele woningen, meestal rijk uitgerust ( vergaderzaal, wellnessruimte, zwembad, jacuzzi…).

Professionalisme & ervaring
De formule wordt goed bevonden door iedereen die het uitgeprobeerd heeft. Business-Etape, dat is een groep professionals die een langdurige ervaring bezitten in deze specialiteit. Ze luisteren naar hun klanten maar dringen niets op. U behoudt m.a.w. de controle over uw wensen en vereisten en u hebt de mogelijkheid om uw seminarie à la carte te organiseren. Business-Etape garandeert u seminaries op maat, in een aangenaam en ontspannend kader, en voorzien van een aangepaste structuur ( beeldschermen, projectoren, microfoons, TV- Video systemen, internet…).

De groepscoherentie versterken
Onze woningen kunnen 10 tot 45 personen herbergen. Het leven in groep versterkt de band, staat toe dat collega’s werkelijk samenwerken en elkaar eens op een andere manier zien dan tussen de kantoormuren. In een aangename sfeer waar het verblijf een ziel, een geschiedenis heeft. Het leven in zo een verblijf maakt integraal deel uit van de teambuilding.

Zelfstandigheid & Flexibiliteit
Met een seminarie in een villa beschikt u over een grotere onafhankelijkheid dan in een hotel. U kunt zelf maaltijden bereiden, een eigen agenda opstellen & u beschikt te allen tijde over de ontspanningsfaciliteiten ( zwembad, sauna; hammam, jacuzzi, …) De voordelen van een ‘vakantiehuis’? Ontspanning & werken combineren in uw eigen ruimte.

Met het kiezen van de Ardennen, de groene long van het land, biedt u de kans aan uw medewerkers om volledig tot rust te komen. De concentratie is er maximaal, de geest staat open & de spanning neemt af.

De voordelen van Business-Etape
Voor uw seminarie kan u de volledige organisatie in handen geven van Business-Etape ( catering, activiteiten enz…) Business-Etape omringt zich met de beste traiteurs & partners: het onderhandelt voor u de origineelste en inventiefste groep- en teambuilding activiteiten ( wijndegustaties, rollenspelen, outdoor activiteiten,…) Maar als u het wenst, dan kan u dit ook volledig zelf uitwerken.

Kwaliteitsgarantie
Business-Etape garandeert de conformiteit betreffende de foto’s en de beschrijvingen op de site. Ieder logement wordt geklasseerd volgens een schaal van 3 tot 5 sterren en wordt op regelmatige basis herbekeken aan de hand van de klanttevredenheidsenquêtes om de kwaliteit te controleren. Dat is de garantie om u kwalitatieve verblijven aan te bieden.

Vertrouw op Business-Etape om uw bedrijf een boost te geven!

Business-Etape is een onderdeel van Ardennes-Etape.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>