Ardennes-Etape viert zijn 11e verjaardag

Wat een verjaardag! 11 jaar geleden begon Ardennes-Etape , met passie, boordevol ideeën en een ware visie voor de toekomst, aan het grote avontuur om vakantiehuizen te verhuren. Dankzij zijn kwaliteiten en zijn lokale anker heeft Ardennes-Etape zich als marktleider kunnen vestigen op de markt. En nu, 11 jaar later, slaagt Ardennes-Etape erin om meer dan 30 banen te creëren in de toeristische sector. Dit succes spreekt voor zichzelf!

Ons motief: service & kwaliteit
Al 11 jaar is kwaliteit de motor van Ardennes-Etape : kwaliteit betreffende de service voor de vakantiegast en de eigenaar van een vakantiehuis. Op het volledige beschikbare aanbod van te huren residenties in Wallonië ( meer dan 10 000), biedt Ardennes-Etape minder dan 10% vakantiehuizen aan. Wij selecteerden enkel onderscheidende en originele vakantiehuizen van 2 tot 5 sterren die als gemeenschappelijke noemer hebben: de kwaliteit van het verblijf en het professionalisme waarmee de eigenaars met hun eigendom omgaan. Dankzij het aanhoudende contact met onze gasten, houden wij een vinger aan de poot wat betreft de aanhoudende kwaliteit van de beschikbare vakantiehuizen op onze site. Een opvolgteam wijdt zich volledig aan dit aspect van het verblijf in de Ardennen. En van de andere zijde, beperkt Ardennes-Etape zich niet enkel tot de promotie van de verblijven van de eigenaars. Wij informeren, geven raad & steunen de eigenaars, wat toch wel van onschatbare waarde is.

Onze sterkte? Ons team !
Het bedrijf werd in 2001 opgericht door André Offermans en zijn echtgenote. Het bestaat momenteel uit ruim 30 gepassioneerde, dynamische & meertalige werknemers. De bedrijfscultuur is gemoedelijk en gebaseerd op vertrouwen. De levenskwaliteit is een item dat vooraan geplaatst wordt door het management. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is minder dan 30 jaar, en de turn-over is quasi nul. De talrijke Nedelandstaligen zijn progressief geïntegreerd in de groep (meer dan 20%). Hun aanwezigheid staat Ardennes-Etape toe om zijn service naar klanten en eigenaars nog te verbeteren. Onder collega’s wordt informatie uitgewisseld in de ene taal of een andere, zonder uitsluiting.

In het hart van de Ardennen
Sinds zijn oprichting is de onderneming gevestigd op de hoogtes van Stavelot. Niet enkel weten de werknemers een kalme omgeving met een adembenemend uitzicht wel te appreciëren, het stelt hen ook rechtstreeks in contact met de bestemming die ze promoten. Een detail misschien, maar wel essentieel voor onze business.

Een inplanting in het hart van de Ardennen is van cruciaal belang. De vakantiegasten zijn verzekerd dat ze geholpen worden door een bedrijf dat de regio kent, die ter plekke aanwezig zijn en hen talrijke informatie kan voorzien waar andere agentschappen dat niet kunnen. Eigenaars kunnen Ardennes-Etape op elk moment contacteren: de bereikbaarheid is van primordiaal belang.

De toekomst !
Ardennes-Etape is een moderne onderneming, gericht op de nieuwste technologieën. Sinds het begin staat Ardennes-Etape op het internet, een directe toegankelijkheid voor de hele wereld. De site waarop men online kan reserveren is aan zijn 4de editie. De 5de mag niet lang uitblijven omdat de online technologieën snel evolueren en de verwachtingen van de surfers steeds vernieuwen. Met een gemiddelde jaarlijkse stijging van meer dan 10%, bouwt Ardennes-Etape verder aan een solide basis . Dat staat ons toe om onze evolutie en gestage groei te visualiseren. Voor de toekomst stellen we nog steeds ons motief voorop: service & kwaliteit.

Om meer te weten over Ardennes-Etape, lees dan ook het artikel ‘Ardennes-Etape in cijfers’.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>