Ardennes-Etape: het Succesverhaal!

Que du Bonheur!

11 jaar geleden ging Ardennes-Etape de uitdaging aan om vakantiehuizen te verhuren. Met passie, boordevol ideeën en een echte toekomstvisie. Dankzij zijn ondernemerskwaliteiten en lokale verankering heeft Ardennes-Etape zich tot marktleider weten te ontwikkelen. In 11 jaar tijd heeft dit bedrijf meer dan 30 banen in de toerismesector gecreëerd. En in 2011 heeft Ardennes-Etape meer dan 1.500.000 vakantiegangers in de Ardennen onthaald. Wat is het geheim van dit succes?

Ardennes-Etape? Een aangekondigd “succesverhaal”…
11 jaar geleden werkte André Offermans in de vastgoedsector in de Ardennen. Hij werd aangetrokken door de verhuur en begreep al snel dat het imago van de vakantiewoningen in de Ardennen ging veranderen. De markt vraagt om echte, comfortabele vakantiehuizen met geavanceerde decoratie, maar vooral kwaliteit. Als fervente internetter en met de overtuiging dat dit nieuwe medium onontbeerlijk zou worden in de toerisme‑ en reissector, besloot hij de site Ardennes-Etape te maken om luxe vakantiewoningen in de Ardennen te promoten. “Dit project“, zo verklaart hij, “kwam neer op 2 jaar werken, ideeën, passie en slapeloze nachten… met de reële ambitie om van Ardennes-Etape een onmisbare speler te maken op het gebied van toerisme in de Ardennen.” De opzet is dus volledig geslaagd! In 11 jaar tijd groeide het jonge Waalse bedrijf uit tot marktleider dankzij het gevoel van André Offermans voor nieuwe technologieën en de feeling voor trends van zijn toenmalige echtgenote Patricia Acunzo.

De Ardennen, een bestemming die is geëvolueerd
Vanaf het begin hebben de oprichters van Ardennes-Etape zeer goed begrepen dat de behoeften en wensen van de vakantiegangers zijn geëvolueerd en dat voor de vakantiehuizen in de Ardennen hetzelfde gold. Met een subtiele mix van traditie en moderniteit bieden de Ardennen een onopvallende en gezellige luxe. Een verblijf is niet meer alleen een woning, maar een bestemming op zich. De vakantieganger wenst comfort, schoonheid en charme… De eigenaars van vakantiehuizen stellen alles in het werk om originaliteit te leveren en investeren in welzijn. De Ardennen is een streek waar het concept vakantiehuizen tot een kunst is verheven: eigendommen waar hedendaagse eisen en de charme van weleer worden verenigd, design huizen die harmonieus opgaan in het landschap, verblijven die niet alledaags zijn… dit is wat u vindt bij Ardennes-Etape. “Kwaliteit is altijd ons credo geweest. Wij wilden vanaf het begin graag kwalitatief goede vakantiewoningen aan internetters en een kwaliteitsservice aan eigenaars bieden,” aldus André Offermans.

Ruim 30 banen in 11 jaar tijd!
In het begin hebben wij onze mouwen opgestroopt en bij elke deur aangeklopt om eigenaars ervan te overtuigen dat ze ons moesten volgen. Bij de start van onze site lukte het ons ook om hen ons enthousiasme over te brengen!” André Offermans en Patricia Acunzo hebben zelf de middelen gecreëerd om hun droom te verwezenlijken. Door zeer nauwkeurig te kijken naar de geselecteerde vakantiehuizen, door van de kwaliteit van de geboden service en van de aangeboden eigendommen een speerpunt te maken en door hun activiteiten uitsluitend via internet aan te bieden, hebben ze van Ardennes-Etape een referentie gemaakt en is het hen gelukt om in 11 jaar tijd ruim 30 banen te creëren, waarbij de rijkdom van een hele streek en een uitzonderlijk erfgoed in het zonnetje worden gezet! “Alle leden van ons team zijn tweetalig en voldoen dus uitstekend aan de behoefte van onze klanten. Dit is een fundamenteel criterium voor de kwaliteit van onze service,” aldus André Offermans. Door op discrete wijze en met steeds meer passie te werken, hebben ze bewezen dat het vandaag nog mogelijk is om projecten met succes tot stand te brengen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>