Ardennes-Etape in cijfers

De Ardennes-Etape vakantiehuizen

Geografisch
Het aanbod van Ardennes-Etape verspreidt zich over de provincies Luik, Luxemburg & Namen. U vindt er:
– 37.3% van de Ardennes-Etape portefeuille in de Oostkantons
– 34.66% in de Ourthe vallei
- tov. 12% in de vallei van de Semois
- en 15.6% in de regio van de Lesse

Capaciteit
Capaciteit van 5 tot 11 personen: 46%
Grotere capaciteit: 44 %
Kleine huizen van 1 tot 4 personen: 10 %


Comfortniveau:
Het aanbod van Ardennes-Etape vakantiehuizen wordt gegroepeerd rond het middensegment 3*(50%) & het luxe segment (35% van het aanbod). Het niveau van uitrusting van een residentie met 3 sterren is vergelijkbaar met het niveau dat onze klanten thuis gewoon zijn. De luxe vakantiehuizen met 4 tot 5 sterren, het is te zeggen, met een hoog comfort- en uitrustingsniveau bezitten vaak meerdere van de volgende elementen: een zwembad, een wellness ruimte, privé- badkamers, gelegen op een groot domein, een uitgeruste keuken, degelijke materialen, … 15% van de verblijfplaatsen voorgesteld op Ardennes-Etape.com bieden een basis comfort aan maar zijn nog steeds een voorbeeld van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

56,3% van het Ardennes-Etape cliënteel reserveert een 3* vakantiehuis. De klanten kiezen met 31.05% voor het superieure gamma. Dit is een goede indicator voor Ardennes-Etape. Het aanbod en de vraag gaan bijgevolg hand in hand. Wij zijn in staat om aan de surfers aan te bieden wat ze zoeken. En de eigenaars die met Ardennes-Etape samenwerken zijn zeker van de bezettingsgraad van hun vakantiehuis.

Het Ardennes-Etape publiek
De Ardennen is een uitverkoren bestemming door Nederlandstaligen. Het Ardennes-Etape publiek is als volgt samengesteld :
– 38 % uit Nederland
– 50 % Vlamingen
– 12 % Fransen, Walen, Duitstaligen, UK & Luxemburgers.

Een verblijf in de Ardennen is niet een alleenrecht voor families met kinderen. In werkelijkheid, registreert Ardennes-Etape 50% van zijn reservaties voor een publiek zonder kinderen. Dat spreekt het algemeen aangenomen idee tegen: het publiek is enorm gevarieerd.

Sinds 2011 heeft Ardennes-Etape het genoegen gehad om 1500 000 vakantiegasten te mogen verwelkomen in de Ardennen. Eigenlijk dus 3 keer het aantal inwoners van het Groot-Hertogdom Luxemburg. In het jaar van oprichting gaven al 7264 vakantiegasten hun vertrouwen aan dit jonge bedrijf uit Stavelot. Om de vergelijking te kunnen maken, in 2010 waren er dat meer dan 289600.

Kwaliteit
Wij selecteren vakantiehuizen waarvan we zeker zijn dat de vakantiegasten er een heerlijke tijd zullen beleven. Het aanbod is dus zeer divers maar met 1 gemeenschappelijk kenmerk: de kwaliteit.

De tevredenheid van het Ardennes-Etape cliënteel is een barometer voor onze strategie gebaseerd op kwaliteit. Op deze manier zetten we onze klanten er toe aan om de vakantiehuizen waarin ze verblijven te respecteren. Ardennes-Etape ziet erop toe dat de relatie tussen de eigenaar en de klant op een wederzijds respect gebaseerd zijn.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>