Gids Ardennes-Pass 2015-2016 : Niet te missen!

12 versies, 12 jaarlijkse edities en steeds meer nieuwtjes. Dit jaar, wijdt de Gids Ardennes-Pass een gedeelte van haar 372 pagina’s aan Ardense restaurants vol karakter! Een gids boordevol tips, met als enig doel het promoten van de bestemming «Ardennen »!

« De Gids Ardennes-Pass biedt niet enkel voordelen voor de vakantiegangers, maar ook voor ons, spelers in de toerismesector. Hierdoor verkrijgen we extra zichtbaarheid en een hogere bezettingsgraad. », beweert Catherine Vuidar, Marketing Manager van het Euro Space Center te Transinne.

In 2014, presenteerden meer dan  1000 bezoekers hun Ardennes-Pass kortingsbonnen bij de ingang van het Euro Space Center educatieve park. « We zijn er heel enthousiast over ! », insisteert Catherine Vuidar.

Zijnde volledig gratis voor toeristische partners en vakantiegangers, is het doel van de Gids Ardennes-Pass het promoten van de bestemming « Ardennen » en hoogstaande activiteiten die er plaatsvinden.

Kortingen op meer dan 140 activiteiten in de Ardennen, een gedetailleerde toeristische kaart, wandel- en fietsroutes, niet te missen bezienswaardigheden en gastronomische tips, … Deze complete gids wordt aangeboden aan alle vakantiegangers die een vakantiehuis reserveren bij Ardennes-Etape.

Een volledig concept

« De gids Ardennes-Pass is enkele jaren na het tot stand komen van het bedrijf ontstaan. Het was een voor de hand liggende keuze! We dienen niet enkel vakantiehuizen te verhuren, maar ook “Ardense ervaringen” voor te stellen aan onze vakantiegangers », legt André Offermans uit, CEO van Ardennes-Etape.M. Offermans CEO Ardennes-Etape

De Gids is een weerspiegeling van de deskundigheid ontwikkeld door Ardennes-Etape sinds 2001. Kwaliteitsvolle vakantiehuizen die toegankelijk zijn voor iedereen, services voor vakantiegangers en eigenaars, 7/7 beschikbaarheid , begeleiding,… De toeristische informatie is een integraal onderdeel van de service die de reputatie van het vakantieverhuurbedrijf in de Ardennen maakt tot wat het is.

Naast toeristisch advies en tal van kortingen, heb je het grote nieuws van 2015 dat gaat over gastronomische tips. Een expert zijn op gebied van de Ardennen, betekent ook een kenner zijn van de lokale gastronomie! Restaurants voor klein, gemiddeld of groot budget, de houder van de gids heeft vrije keuze.

« Het was echt een vraag die kwam van onze gasten. De Ardense ervaring draait ook om de verkenning van de gastronomie en de lokale producten», beweert een overtuigde André Offermans.

Een win-win samenwerking

« De samenwerking met Ardennes-Etape verloopt perfect ! Ik ben voordien nog nooit gevraagd geweest voor dit soort samenwerking. Het voelt heel aangenaam om onze krachten te bundelen », verklaart Pascale Goffinet, verantwoordelijke van château féodal te La Roche-en-Ardenne.

In 2014 heeft de toeristische website 1046 bezoekers geregistreerd die over een kortingskaart van de Gids Ardennes-Pass beschikten. « De Gids is onmisbaar geworden. Deze doet –volledig gratis- de promotie van kwaliteitsvolle activiteiten in de Ardennen», voegt Pascale Goffinet eraan toe.

Het bundelen van krachten toont werkelijk de bereidwilligheid van Ardennes-Etape. « Waarom moet ieder alles in zijn eigen hoekje doen, als we elkaar kunnen helpen? We hebben een gemeenschappelijk doel : een leider zijn voor de Belgische Ardennen en onze respectievelijke activiteiten», concludeert Ardennes-Etape.

Dit succes komt ook tot uiting via de vakantiegangers dankzij de vele positieve reacties die Ardennes-Etape ontving via tevredenheidsenquêtes.

De Gids is een waar succes. Ardennes-Etape zal blijven innoveren en uitbreiden in functie van de behoeftes van de vakantiegangers en spelers op de toerismemarkt in de Ardennen. En dit alles terwijl Ardennes-Etape trouw blijft aan zijn slogan:  « 100% genieten ! »

Wenst u contact op te nemen met Ardennes-Etape? Onze persverantwoordelijke is bereikbaar via 0032 (0)80 29 24 00 of press@ardennes-etape.com

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>