Ardennes-Etape beste webshop in ‘Reizen’

Het is lente en dat betekent dat de BeCommerce awards terug zijn. Ardennes-Etape gaat voluit voor winst van de Cross Border Award en de publieksprijs in de categorie Reizen.

Breng uw stem uit voor Ardennes-Etape

Sinds de oprichting in 2001 werkt Ardennes-Etape uitsluitend online. Geen papieren catalogus met alle vakantiehuizen. Wel een performante website om het product in de kijker te zetten: vakantiehuizen van hoge kwaliteit in de Belgische Ardennen.

BeCommerce?

Het is dan ook logisch dat Ardennes-Etape zich met goede moed inschrijft voor de BeCommerce Awards 2013. De beste webshops van het land dingen jaarlijks mee naar de prijs van de vakjury en de publieksprijs in verschillende categorieën.

Ardennes-Etape gaat voluit voor winst van de publieksprijs in de categorie ‘Reizen’. Van de vakjury wil Ardennes-Etape de award voor beste ‘Cross Border Webshop’ in de wacht slepen.

Kwaliteitslabel

Ardennes-Etape, een KMO uit Stavelot in de provincie Luik, is sinds 2011 lid van BeCommerce. Alle aangesloten webwinkels worden grondig doorgelicht en op basis daarvan krijgen ze een certificaat. Dit label toont de betrouwbaarheid van de website aan alle potentiële klanten.

Logo_BeCommerceAwards2013    L

Reizen

Doorheen de jaren heeft Ardennes-Etape een stevige marktleiderspositie verworven in de verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen.

Naast de gebruiksvriendelijke website pakt Ardennes-Etape uit met zijn expertise in het toerisme in de regio.

Cross Border

De belangrijkste doelgroepen van Ardennes-Etape zijn Vlaanderen en Nederland. De komende jaren zal de focus echter steeds meer komen te liggen op Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De volledige herziening van de Duits- en Engelstalige versies van de website speelt hierin een sleutelrol. Ook op het vlak van zoekmachineoptimalisatie is er in deze talen nog ruimte voor verbetering.

Kortom

Het spreekt voor zich dat Ardennes-Etape geen genoegen neemt met een tweede plaats, maar voluit gaat voor winst. Deze webshop van het eerste uur wendt constant zijn knowhow en creativiteit aan om innovatieve leider te blijven in de sector.

De BeCommerce Awards worden uitgereikt op 15 mei in het Koloniënpaleis in Tervuren. Stemmen kan van 22 april tot 8 mei op:
http://awards.becommerce.be/nl/awards/stemmen/categorieen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>