Belgisch-Nederlandse samenwerking mondt uit in tv-programma

 

Ardennes-Etape en Enjoy Life Media zetten hun vruchtbare samenwerking voort. Deze keer mikken ze op een televisiereeks voor een goed doel en op de promotie van de Belgische Ardennen als kwalitatieve vakantiebestemming. De samenwerking kwam mede tot stand met de hulp van Awex in Maastricht.

Al meerdere jaren werken Ardennes-Etape, marktleider in de verhuur van vakantiewoningen in de Ardennen, en Enjoy Life Media, een Amsterdams productiehuis, samen voor de productie van daytime-televisie. Ardennes-Etape regelt de locaties en de kennis over de regio. Enjoy Life Media neemt, samen met de ervaren filmcrew, de productie voor haar rekening.

Verdere samenwerking

Voor een nieuw project zochten beide spelers een geschikte plek voor een uitgebreide brainstormsessie. Amsterdam is vrij ver voor de Belgen, de Ardennen zijn een eindje rijden voor de Nederlanders. Awex, het Agence wallonne à l’Exportation et aux Investissements Etrangers, kwam met een oplossing voor een ‘meet me in the middle’ en stelde een vergaderruimte ter beschikking in het Limburgse provinciehuis in Maastricht.

Goed doel

Het nieuwe project zal bestaan uit een reeks televisieprogramma’s. Zonder al te veel details te onthullen, zijn er twee belangrijke pijlers. Enerzijds een goed doel voor mensen die een moeilijke periode in hun leven achter de rug hebben. Anderzijds ligt de nadruk op de Belgische Ardennen als kwalitatieve vakantiebestemming. Deze combinatie moet begin 2015 een spannende daytime-televisiereeks opleveren.

Ardennes-Etape kijkt alvast uit naar deze uitbreiding van het Waals-Nederlands partnerschap. Meer Nederlanders zullen kennismaken met de adembenemende schoonheid van de Belgische Ardennen en enkele Nederlandse gezinnen zullen worden blij gemaakt met een fantastische prijs.

Wenst u meer informatie over het project? Neemt u gerust contact op met Ardennes-Etape via contact@ardennes-etape.com.

Rendez-vous begin 2015 op RTL 4.

Que du bonheur!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>