Ardennes-Etape steunt Luik Expo 2017

De stad Luik is kandidaat om in 2017 gastheer te zijn voor de vijfjaarlijkse Internationale Expo. Drie maanden lang krijgen deelnemende landen de kans om het beste van zichzelf te tonen in de Cité Ardente.

Tenminste als het van ons afhangt. Ardennes-Etape heeft besloten om de stad Luik volop te steunen om de Expo 2017 binnen te halen. We roepen dan ook iedereen op om mee te stemmen voor Liège 2017.

Het is een prachtige kans om de regio en meer bepaald de stad in de kijker te zetten, volgens het thema “Connecting the World, Linking People”. Luik is een stad die de afgelopen jaren een heuse metamorfose meemaakte. Het nieuwe treinstation, de Mediacité en het ontstaan van economische clustergebieden zijn hier slechts enkele illustraties van.

Laat ons met z’n allen de Luikse kandidatuur ondersteunen. Stemmen kan nog tot 22 november op www.liege-expo2017.com. Samen met tachtig andere bedrijven maakt Ardennes-Etape ook al deel uit van de club van ondersteunende bedrijven (http://www.liege-expo2017.com/clubentreprises). Het worden dan ongetwijfeld drie schitterende maanden om de dynamiek, creativiteit en innovatie van Luik, de regio en het hele land in de spotlights te zetten!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Valérie Geron van Ardennes-Etape:

Adres: Ster 3b
4970 Stavelot
België
Tel: +32 80 29 24 00
Fax: +32 80 29 24 09

E-mail: v.geron@ardennes-etape.com

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>